Felhasználási feltételek

 1. A felhasználási feltételekben szereplő felek:
  • StayFit: A http(s)://stayfit.hu domain alatt elérhető weboldal üzemeltetője.
  • Felhasználó: A StayFit minden látogatója.
  • Alkalmazás: A StayFit weboldala (http(s)://stayfit.hu és annak aldomainjei) valamint a Stayfit által üzemeltetett mobil alkalmazások.
 2. A felelősség kizárása
  • Az alkalmazás minden látogatója elfogadja ezen felhasználási feltételt. Az alkalmazást mindenki csak saját felelősségére, önszántából használja. Az alkalmazásban megjelenő tartalmak, tanácsok csak javaslatnak minősülnek, azok nem helyettesítik az esetleges szükséges orvosi kezelést vagy szakértői vizsgálatot.
  • A StayFit nem vállal semmilyen felelősséget az alkalmazás használatából, korlátozásából vagy megszüntetéséből eredető anyagi és nem anyagi károkért. A StayFit fenntartja magának a jogot, hogy az alkalmazás üzemeltetését akár előzetes bejelentés nélkül is szüneteltesse vagy felfüggessze. Ezen felül fenntartja magának a jogot, hogy az alkalmazásban bármilyen módosítást elvégezzen, annak bármilyen (akár a Felhasználók áltlal feltöltött) adatát módosítsa vagy törölje.
  • Habár minden adatot igyekszünk ellenőrizni és a lehetőségekhez képest az alkalmazásban megjelenő információkat pontosítani, a StayFit nem vállal felelősséget az alkalmazásban megjelenített adatok pontosságáért.
  • A StayFit nem tudja garantálni az alkalmazás teljes hibamentességét. Bár törekszünk az esetleges hibák kijavítására, azokra a StayFit külső fél által nem kötelezhető, a hibák javítása, fejlesztések elbírálása illetve az alkalmazás átalakításának elbírálása kizárólag a StayFit joga.
  • A StayFit ezen felül fenntartja magának a jogot, hogy ezen felhasználási feltételt bármikor módosítsa. Ilyen esetekben a felhasználó felelőssége, hogy az új szabályzatot elolvassa, értelmezze és az alkalmazást annak megfelelően használja a továbbiakban.
  • A szabályzat nem ismerete nem mentesíti a felhasználót annak betartása alól. A szabályzat megszegése esetén a StayFit fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználó hozzáférését az alkalmazáshoz korlátozza, súlyos szabályszegés esetén a felhasználót az alkalmazásból kitiltsa, regisztrációját az általa rögzített adatokkal együtt törölje.
 3. Az alkalmazás módosítása
  • A StayFit az alkalmazást folyamatosan javítja, fejleszti, de minden előzetes bejelentés nélkül akár bizonyos funkciókat meg is szüntethet vagy átalakíthat. Ezzel szemben a felhasználó semmilyen követeléssel nem élhet. Az ebből adódó esetleges adatveszteségből származó anyagi és nem anyagi károkért felelősséget nem vállalunk.
 4. A szolgáltatás szünetelése valamilyen hibából eredően
  • Amennyiben az alkalmazás nem elérhető, a StayFit igyekszik mindent megtenni, hogy a normális működést helyreállítsa, de erre időbeli garanciát nem vállal. Továbbá a felhasználó kijelenti, hogy tisztában van vele, hogy az internet összetettségéből adódóan előfordulhat, hogy a szolgáltatás csak bizonyos területeken nem érhető el. Az ilyen külső okokból (pl. internetszolgáltatás kiesése) eredő hibákért a StayFit semmilyen felelősséget nem vállal, hiszen azokra semmilyen kihatása nincs.
 5. Adatvédelmi nyilatkozat
  • A StayFit a nála tárolt információkat semmilyen harmadik fél számára nem adja át, azokat kizárólag az alkalmazás fejlesztésére használja fel.
 6. A felhasználó felelőssége
  • Az alkalmazás használata során a felhasználó vállalja minden, az általa a StayFit számára okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését, valamint az esetlegesen felmerülő jogi eljárásokban való részvételt és az azokkal kapcsolatos felmerülő kötelezettségeinek végrehajtását.
 7. Általános szabályok, melyek az alkalmazás használata során minden felhasználóra érvényesek
  • Tilos olyan felhasználónév használata, mely alkalmas a többi felhasználó megtévesztésére vagy lejáratására, illetve ami olyan szót tartalmaz mely más személyiségi jogait sérti, vagy valamilyen hátrányos (faji, vallási, politikai) megkülönböztetésre utal.
  • Az alkalmazásban minden olyan bejegyzés tiltott mely személyes, sértő, obszcén vagy valamilyen hátrányos (faji, vallási, politikai) megkülönböztetésre alkalmas.
  • Tilos továbbá bármilyen, törvény hatálya alá eső illegális tevékenység vagy törvénysértés elkövetésére buzdító hozzászólások, képek, weboldalak linkelése vagy az azokra való hivatkozás.
  • A alkalmazásban és egyéb felhasználók által szerkesztett helyen tilos bármilyen nyílt vagy burkolt reklám megjelenítése.
  • A felhasználó az általa feltöltött tartalmak esetén lemond szerzői jogáról, ezt követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet az említett tartalmat illetően.
  • Tilos az alkalmazásban található bejegyzések, cikkek, hozzászólások, receptek, információk engedély nélküli másolása, közlése. Kivétel képeznek ez alól a más helyen is bárki számára elérhető, publikus adatok melyek nem esnek szerzői jogvédelem alá.

Nem találtál választ kérdésedre?

Írj nekünk és igyekszünk mielőbb megválaszolni azt. Segítünk ha elakadtál!
Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csatlakozz a csoporthoz!