Tudástár

Első lépések a StayFit-tel

A StayFit egy dinamikusan fejlődő egészség, fitness és életmód közösségi platform. Célja, a hazai sportközösség igényeit figyelembe vevő alkalmazás létrehozása, annak folyamatos fejlesztése. A platformon keresztül minden felhasználó eredményesebb lehet a sportjában, motivált maradhat, illetve megtalálhatja a számára megfelelő sportközösséget.

Mi a közösség erejében hiszünk. Azaz BENNED!
Mások tapasztalataiból, észrevételeiből sokat lehet tanulni. Mások sikeréből pedig erőt lehet meríteni. Egy mozgalom ez, ahol az alapokkal indulunk, majd igényeiteket meghallgatva az elérhető funkciók folyamatosan bővülnek. Ez igaz a támogatott sportágak számára is. Igyekszünk mielőbb lefedni az összes hazai sporttevékenységet.

Mi adjuk az eszközt, Nektek pedig csak használnotok kell.
Készen állsz a csatlakozásra?
Ha még nem tetted meg, regisztrálj mielőbb, és építsük fel együtt 'A hazai sportközösséget'!

Ebben a rovatban, meg fogod tanulni, hogyan kezd el használni a StayFit-tet, hogy mielőbb el tudd érni kitűzött sportcélod. Mi és a StayFit közösség segíteni fogunk neked ebben!

Mielőtt nekikezdenél a használatnak itt van pár dolog amit érdemes tudni.

A StayFit egy web-alapú alkalmazás, ami a legtöbb böngészőben működik. Ez azt jelenti, hogy nem kell letöltened vagy telepítened semmilyen programot a számítógépedre az alkalmazás használatához. Ahhoz, hogy a StayFit a megfelelően tudjon működni a böngésződben illetve a maximális élményt tudja nyújtani számodra, engedélyezned kell a sütiket, értesítéseket, felugró ablakokat és a JavaScript használatát.

Felhívjuk figyelmedet, hogy amikor létrehozod a StayFit profilodat, azaz regisztrálsz, akkor elfogadod a felhasználási feltételeinket.

Az alábbiakról olvashatsz ezen az oldalon

Hogyan tudok regisztrálni/belépni

Regisztráció és bejelentkezés

Mi sem egyszerűbb!
Rendszerünk használata regisztrációhoz kötött. A regisztrációt háromféle módon is elvégezheted.
Ezek közül a leggyorsabb és legegyszerűbb a Google és Facebook regisztráció. Továbbá megteheted ezt a régi felhasználónév/jelszó hagyományos módon.

Regisztráció és belépés Google segítségével

 1. A FitZone belépő oldalára érkezve használjuk a 'Bejelentkezés Google-lel' gombot.
 2. A Google bejelentkező felületén add meg a Google e-mail címed és jelszavad. Lépj tovább és már bent is vagy a rendszerben.
  FONTOS: A Google fióknak az e-mail címével fogsz regisztrálni a rendszerbe. Erre az e-mail címre fogod kapni a StayFit-tel kapcsolatos leveleket.
 3. Töltsd ki a rendszer használatához szükséges adatokat. Majd kattints az oldal alján található 'Mentés és használat megkezdése' gombra.

Regisztráció és belépés Facebook segítségével

 1. A FitZone belépő oldalára érkezve használjuk a 'Bejelentkezés Facebook-kal' gombot.
 2. A Facebook bejelentkező felületén add meg a Facebook e-mail címed és jelszavad. Lépj tovább és már bent is vagy a rendszerben.
  FONTOS: A Facebook fióknak az e-mail címével fogsz regisztrálni a rendszerbe. Erre az e-mail címre fogod kapni a StayFit-tel kapcsolatos leveleket.
 3. Töltsd ki a rendszer használatához szükséges adatokat. Majd kattints az oldal alján található 'Mentés és használat megkezdése' gombra.

Regisztráció és belépés hagyományos felhasználóinév és jelszó párossal

 1. A FitZone belépő oldalára érkezve használjuk a 'Szeretnél csatlakozni? Regisztrálj!' linket a bejelentkező doboz alján.
 2. A hagyományos regisztrációs felületen, adj meg egy rendszeresen használt e-mail címet és egy jelszót, ami megfelel a kritériumoknak. A 'Regisztrálás' gombbal már bent is vagy a rendszerben. FONTOS: Olyan e-mail címet adj meg, ami valós, mert erre az e-mail címre fogod kapni a StayFit-tel kapcsolatos leveleket, illetve az aktivációs levelet is.
 3. Töltsd ki a rendszer használatához szükséges adatokat. Majd kattints az oldal alján található 'Mentés és használat megkezdése' gombra.

Hol tudom megváltoztatni a megjelenített nevemet?

Regisztráció és bejelentkezés

Alapértelmezetten a regisztrációkor megadott felhasználóneved jelenik meg a profilképed mellett, illetve a rendszer minden olyan felületén, ahol a profilod látszik.
Ezt megváltoztatni, a bejelentkezés után tudod, a jobb felső sarokban található profilbeállítás menü, 'Profil' menüpontra kattintva.
Miután a 'Profil' oldalra érkeztél, az 'Alapadatok' felületen tudod megváltoztatni a megjelenített nevet.

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

 • 'Felhasználónév'
 • 'Becenév'
 • 'Név'

A 'Megjelenített név' kiválasztása után, az oldal jobb alján található 'Mentés' gomb segítségével tudod véglegesíteni a beállításodat.

Segítségre van szükséged vagy szeretnél egy új funkciót?

Regisztráció és bejelentkezés

A StayFit Te általad tud igazán fejlődni! Szeretnél egy új funkciót, vagy valami nem úgy működik, ahogy szerinted a legjobb lenne? Írd meg nekünk és mi nem fogjuk ezt figyelmen kívül hagyni. Lehet, hogy a következő kiadásban már el is készítjük azt amit szeretnél. Ezzel jobbá téve az egész rendszert.

Az ilyen észrevételek, igények hatékony eljuttatására, létrehoztunk egy felületet, amin keresztül be tudod küldeni, amit szívesen látnál a StayFit-ben. Ezt a funkciót a baloldali menü, kérdőjel ikon alatt található almenüjében találod meg.
Használd bátran, csapatunk reagál minden kérdésre, kérésre és fejlesztésigényre.

Nem találtál választ kérdésedre?

Írj nekünk és igyekszünk mielőbb megválaszolni azt. Segítünk ha elakadtál!
Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csatlakozz a csoporthoz!