Klasszikus mártás
Hozzávalók
- 1 közepes Vöröshagyma
- 0.5 dl Félédes vörösbor
- 15 g Lomee Premium Tomaten Ketchup mild
- 15 g Mustár
- 10 g Balzsamecet
- 1 teáskanál Akácméz
- 18 g Szőlőmagolaj
- 0.5 g Himalája só
Elkészítés
Reszeljük le a hagymát, pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. A kívánt sűrűségig főzzük, lassú tűzön.
| Tápérték egy adagban | nutrition_in_recipe(hu) (2 adag) | |
|---|---|---|
| Energia | 652.4 kJ | 1304.7 kJ |
| Kalória | 155.8 kcal | 311.6 kcal |
| Zsír | 9.4 g | 18.8 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.9 g | 1.7 g |
| Szénhidrát | 13 g | 26 g |
| amelyből cukrok | 8.8 g | 17.6 g |
| Fehérje | 1.1 g | 2.2 g |
| Rost | 1.2 g | 2.4 g |
| Só | 0.5 g | 0.9 g |