Receptek - Klasszikus mártás

Klasszikus mártás


Hozzávalók

  • 1 közepes Vöröshagyma
  • 0.5 dl Félédes vörösbor
  • 15 g Lomee Premium Tomaten Ketchup mild
  • 15 g Mustár
  • 10 g Balzsamecet
  • 1 teáskanál Akácméz
  • 18 g Szőlőmagolaj
  • 0.5 g Himalája só

Elkészítés

1

Reszeljük le a hagymát, pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. A kívánt sűrűségig főzzük, lassú tűzön.


Tápérték egy adagban nutrition_in_recipe(hu) (2 adag)
Energia 652.4 kJ 1304.7 kJ
Kalória 155.8 kcal 311.6 kcal
Zsír 9.4 g 18.8 g
  amelyből telített zsírsavak 0.9 g 1.7 g
Szénhidrát 13 g 26 g
  amelyből cukrok 8.8 g 17.6 g
Fehérje 1.1 g 2.2 g
Rost 1.2 g 2.4 g
0.5 g 0.9 g
Csatlakozz a csoporthoz!