5 tipp, hogy mindig legyen energiád

5 tipp, hogy mindig legyen energiád

5 tipp, hogy mindig legyen energiád

Nem kell túl sokat tenned ahhoz, hogy sokkal többre legyél képes. Olvass tovább és tudd meg mit kell tenned.



  1. Aludj eleget: A kevés alvás fáradtsághoz, belassuláshoz, koncentráció csökkenéshez fog vezetni és nagyon rossz hatással tud lenni az egészségedre. Célozd meg a 8 óra/éjszakát.
  2. Kerüld a késő esti magas zsírtartalmú étkezéseket: Magas zsír, só, kalória tartalmú étkezés lefekvés előtt nagy terhelésnek teszik ki a testet az éjszaka során, így a másnap reggeli felkelés nehezebb lehet. Valahogy úgy mint az 'étel másnaposság'.
  3. Ne feledkezz meg a reggelizésről: Tanulmányok bizonyítják, hogy az egészséges reggeli étkezés segít az embereknek mentálisan és fizikálisan is jobban teljesíteni, főként a korai, felkelés utáni órákban.
  4. Figyelj oda a vízfogyasztásra: A víz segít megőrízni testünk egészségét. Tisztán tartja a gondolkodásunkat és csökkenti a szövetek károsodását az edzések és a keményebb munkák alatt.
  5. Ne hagyd elúszni a vércukorszintedet: Minimum minden 4-5 órában étkezz, csökkentsd a finomított szénhidrát (fehérliszt , kristálycukor) bevitelt, hogy el tudd kerülni a nagy vércukor ingadozásokat.

Csatlakozz a csoporthoz!